Det å drive med snowboard er en utrolig givende aktivitet, og vi skal absolutt fortelle deg hvorfor det er noe du burde begynne med.

Hva er snowboard?

Et snowboard, også kalt snøbrett eller snøfjøl i noen kretser, er et brett som er inspirert av skateboard og surfebrett, men på snø. Det er en sport som har blitt stadig mer populær. Det går rett og slett ut på at du har bindinger på et brett og står på det ned bakker.

Det finnes flere varianter av snowboard, dette er free-ride, fresstyle, free-carve/race. Dette er stiler som har mye til felles, men samtidig har unike funksjoner.

Snowboard-events

Når det kommer til arrangementer og konkurranser så finnes det en rekke. Slopestyle er for eksempel det at man gjør triks samtidig som man kjører gjennom en løype med ulike hindere og hopp. Hvis man ser på Big Air så er det triks som gjennomføres på samme møte som i slopestyle, men istedenfor mange små hopp, så er det få store hopp.

Det finnes også en rekke bet og stream tilgjengelig som har med snowboard å gjøre på Unibet sine hjemmesider. Det er absolutt noe å følge med på. Noe som mange pleier å se på er halfpipe-konkurranser, fordi det er utrolig gøy å se hva slags triks som blir gjort.

Hvorfor bør du begynne med snowboarding?

Fordi det er spennende! Det er også utrolig god trening. Snowboard-miljøet er også kjent for å være ganske avslappet og kult, så det anbefales å sjekke det ut!

Vi håper at du har fått litt mer lyst til å prøve deg på snowboard etter å ha lest denne artikkelen, eller kanskje du bare har fått litt mer lyst til å spille på snowboard-events? Uansett så synes vi det er gøy at du har fått mer interesse for snowboard!