Det finnes en rekke grunner til at du burde begynne med ishockey. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor det er en sport du burde begynne med.

Hva er bra med ishockey?

Det som er bra med å drive med ishockey er at det er en sport som er utrolig givende. Det er ikke bare bra for din fysiske helse, men også utrolig godt for din psykiske helse. Det er mange muskler du ikke en gang visste du hadde når du begynner med ishockey.

Start tidlig

Hvis du har lyst til å bli god i ishockey så start så fort som mulig. Har du for eksempel barn som er interessert i det, så bare meld dem på og kast dem inn i det. Selv om draktene og utstyret ser ganske komplisert ut, så er ishockey en av de enkleste typer sport man kan begynne med.

Regler

Det er ganske enkelt. Du står på skøyter, du sentrer pucken, du skyter og du kan score. Man kan sammenligne de fleste av reglene med fotball.

Hvorfor skal jeg begynne med ishockey?

Hvis du har lyst til å bli proff så er dette en sport du bør begynne med, fordi det er ikke så stort miljø for det i Norge. Derfor vil du få muligheten til å dra til det store utland hvis du blir god. Det er også en sport som er veldig stor i Sverige, så kanskje du skal prøve deg på noen lag eller kamper der?

Det som er så spennende med ishockey er at kampene går så fort og ting er ganske intense. Du vil fort forelske deg i sporten og ville spille så ofte som mulig.

Det er lett å finne ut hvor din nærmeste ishockey-klubb er med et kjapt søk på nett. Hvorfor ikke starte i år?